fbpx

Backstage liste til din fitness konkurrence

Du står overfor den dag, du har kæmpet for i lang tid – SHOW DAY! Men hvad skal du egentlig huske at have med backstage? Vi har gjort det nemt for dig og lavet en liste. Du finder en printervenlig version til sidst i artiklen.

BikinisByHoulberg

Bikini / Trunks

Vi mener jo selvfølgelig, at den vigtigste ting at huske på konkurrencedagen er din bikini! Bikinien skal være med til at fremhæve dit hårde arbejde, så vælg din bikini med omhu. Det er vigtigt, at du vælger en bikinidesigner, som kender til hvilke regler, der er gældene, for det forbund, du stiller op i. Din bikini til DBFF skal fx dække minimum 1/3 af glutes, mens du gerne må benytte Pro-cut til IFBB. Vi er altid opdateret på reglerne, så du kan gå sikkert fra os.

Du kan se vores bikinier her eller designe din egen bikini i vores shop.


Sko

Når det kommer til sko, er der et hav af muligheder at vælge imellem. Du kan stort vælge lige den sko, du gerne vil have. Der er dog nogle regler, du skal overholde, alt efter hvilket forbund, du stiller op i. Vi anbefaler at du benytter sko af mærket Pleaser, som vi forhandler. Disse sko overholder reglerne, så du er sikker på, at de bliver godkendt. Derudover fremhæver de dine ben og tager ikke fokus, da de er gennemsigte.
Det kan være en god ide at investere i minimum 2 par sko. Går det ene par i stykker på konkurrencedagen, er det rart at have et ekstra par liggende, som du kan benytte i stedet.

Du kan købe dine sko til alle forbund her


Smykker

Smykker giver det sidste eksklusivitet til dit look. Dine smykker skal selvfølgelig matche din bikini og sko, så du får et gennemført look. Vælger du en bikini i AB-rhinsten, skal den selvfølgelig pyntes med AB-connectors, og derfor bør du også vælge smykker i AB-farver. Vælger du derimod en bikini med almindelige rhinsten og connectors, bør du vælge smykker, der er crystal farvet. Det er tilladt at bære øreringe og armbånd, men ikke alle forbund tillader ringe (pånær vieselseringe).

Du kan se vores store udvalg af smykker her.

Crystal AB Bracelet Stretch

Bikinitaske

For at passe bedst muligt på din bikini, anbefaler vi, at du køber en bikinitaske. Den er både smuk og praktisk. Du kan bruge den, når du skal have din bikini med rundt, eller som opbevaring når du ikke bruger din bikini.

Du finder vores bikinitasker her.


Make-up & hår

Det er vigtigt, at dit hår og din make-up spiller! Dommerne kigger på dit helhedsindtryk, og derfor skal det selvfølgelig også være i orden. Har du selv godt styr på make-up og hårstyling, så find inspiration på nettet og øv dig gerne i dit look i god tid, så det sidder lige i skabet på konkurrencedagen. Føler du dig derimod ikke helt så sikker i dette fag, så findes der mange dygtige make-up og hårstylister, som du kan booke op til konkurrencen. Det er dog en god ide selv at have back-up med backstage, så husk gerne din ynglings make-up og hårprodukter. Better safe than sorry!


Spraytan

Om du selv vil påføre din konkurrencefarve, eller om du vil have professionelle til det, er op til dig. Ønsker du selv at påføre din farve, så anbefaler vi at du bruger Jan Tana. Husk også en handske eller rulle (evt. malerrulle), så farven bliver fordelt ordentligt. Husk også evt. en badehætte, så dit hår ikke bliver farvet. Hvis du får professionelle til at lægge din farve, så har de alt udstyret med.

Du kan se vores store udvalg af tan her.


Bikini tilbehør

Udover alle de vigtige overnævnte ting, skal du også sikre dig, at du har alt det andet gear med backstage. Til din bikini anbefaler vi, at du har følgende med:


Diverse

Du kan risikerer, at det bliver en lang dag backstage med meget ventetid. Husk derfor at medbringe nogle ting, som kan gøre det hele mere komfortabelt for dig:

 • Liggeunderlag / Madras
 • Hovedpude & dyne / Tæppe
 • Kimono / løst tøj
 • Resistance bands til opvarmning
 • Sutsko / Klipklappere
 • Billed-ID
 • Atletnummer
 • Telefon
 • Oplader til telefon
 • Høretelefoner
 • Ekstra clips til ørering
 • Pee-cup

Til sidst men ikke mindst, skal du selvfølgelig huske din mad til dagen og en god opvarmer, men husk også at medbringe dit gode humør! Det er en stor dag både for dig og dine konkurrenter – så nyd dagen med et smil.

Download listen her, så du nemt kan få et overblik over, hvad du har/mangler eller skal pakke. God fornøjelse.