fbpx

Bestillings guide

Sådan bestiller du:

  1. Vælg dit ønskede design
  2. Personliggør din bikini. Vælg mellem et hav af connectors, styles og fede inderside motiver
  3. Tag mål ved hjælp af vores nemme guide, som sendes til dig efter bestilling. Vi forventer ikke, at du kender dine scenemål! Vi tager selvfølgelig højde for, hvor langt du er processen. Du kan derfor trygt bestille din bikini i god tid.
  4. Overlad resten til os! Glæd dig til at modtage din personlige bikini! Vi går i gang med designet og holder dig opdateret løbende i processen med billeder af bikinien

Du kan aldrig bestille en bikini for tidligt. Jo før du bestiller, jo mere sikker er du på, at vi har ressourcer til at nå deadline. På denne måde kan du roligt ligge ansvaret for din bikini over i vores hænder.

Ønsker du at bestille tættere på din showdag, er dette også muligt. Dog kan der komme hastetillæg på, hvis du er meget tæt på din showdag.

Det er muligt at annullere din ordre, hvis vi endnu ikke har påbegyndt arbejdet på din bikini endnu. Se venligst vores refunderingspolitik.

Når vi har modtaget dine mål, vil du modtage et estimat på, hvordan processen for din bikini vil forløbe. På den måde kan du trygt følge med i, hvor langt vi er i processen.

Når du har afgivet din ordre, gennemgår vi den. Har vi spørgsmål til din ordre, vil du modtage dem sammen med en guide til, hvordan du tager dine mål. Vi forventer ikke, at du selv kan beregne din størrelse. Vi har mange års erfaring i at beregne den korrekte størrelse, så overlad dette til os.

Husk på, at vi kun ønsker, at du shiner på scenen, og derfor gør vi meget ud af, at du får den helt rigtige størrelse.