fbpx

FAQ

FAQ

Most frequent questions and answers

Du kan kontakte Bikinis by Houlberg via mail: info@bikinisbyhoulberg.dk, Instragram eller Facebook.

Du kan aldrig bestille din bikini for tidligt. Ønsker du en personligt designet bikini, bør du booke en tid til et designmøde ca. 4 måneder inden dit show. Til de danske shows samt andre størrere shows, ligger der tider i bookingsystemet.

Ønsker du at bestille en bikini online, bedes du bestille din bikini i så god tid som muligt. Er der mere end 16 uger, til du skal bruge bikinien, er der ingen ekstra omkostninger. Ønsker du at modtage bikinien indenfor 6-15 uger, bliver der tillagt et hastegebyr på 700DKK. Er du meget sent ude, kan du i nogle tilfælde få din bikini indenfor under 6 uger. Her vil der blive pålagt et gebyr på 1000DKK. I nogen tilfælde vil det ikke kunne lade sig gøre at levere bikinien på under 6 uger. Det er derfor bedst at bestille din bikini i god tid, hvis du vil være sikker på, at kunne modtage den inden dit show.

Der kan opstå tilfælde, hvor du af den eller anden grund ikke har behov for din bikini alligevel. Du kan annullere din ordre, men alt efter hvor langt vi er i processen, vil du kun delvist eller slet ikke få refunderet beløbet. Du kan læse mere om processen her: Refundering

Alle bikinier skal være færdiggjort indenfor 1 år. Du kan derfor godt få rykket din bikini i særlige tilfælde. Dog kan ske, at vi er fuldt booket op i den periode, og derfor ikke har mulighed for at rykke din bikini. Kontakt os for at lave en aftale.

Du kan bestille en poseringsbikini i shoppen her: Poseringsbikini
Der er ikke designmøder eller tilpasninger ved disse. Leveringstiden er 30 hverdage.

Din bikini skal komplimentere både din hudfarve, hårfarve og personlighed, men i udgangspunktet kan du vælge lige præcis den farve, du ønsker. Tag gerne et kig på denne guide.

Som udgangspunkt nej. Det er vidt forskellige bikinier, og dermed forskellige mønstre. Hvis du ikke ønsker at skulle investerer i en helt ny bikini, så kan du fx få lavet et par nye trusser og dermed stadig beholde den gamle top.

Du kan sagtens få tilrettet din bikini. Du kan finde priserne på tilretning nedenfor:

Priser på tilretning:
Vurdering af tilretning af bikini: 350DKK
– Lille tilretning (tilpasning af connectors på trusserne): +250DKK
– Mellem tilretning (tilpasning & udskiftning af connectors): +350DKK
– Stor tilretning (udskiftning af connectors, stropper & tilføjelse af mistede rhinsten): +580DKK

Det er muligt at ændre design på din bikini til en hvis grad:

– Designmøde er afholdt, og bikinien er endnu ikke syet
Alle ændringer kan laves indenfor 7 dage uden omkostninger
– Første tilpasning er afholdt, og bikinien er ikke syet færdig
Connectors og rhinsten kan ændres ved at gebyr på 10% af totalprisen for bikinien
– Bikinien er syet, og dekoration med rhinsten er begyndt
Connectors kan udskiftes og rhinsten kan til en hvis grad ændres ved et gebyr på 40% af totalprisen.

Har du en bikini, du er glad for, og som du synes sidder godt, så tag gerne mål af toppen. Det kan både være en almindelig strandbikini eller en konkurrencebikini. Mål både bredden og højden på midten af skålen. Du kan finde en mere uddybende guide til mål her.
Du er også velkommen til at prøve bikinien efter aftale, eller få den tilsendt, så du kan prøve den hjemme.

Alle bikinierne laves som udgangspunkt efter bestilling. Det er derfor ikke altid muligt at prøve bikinien fysisk i shoppen. Du kan dog være heldig, at jeg har din størrelse hjemme, så kontakt mig for en aftale.

Du har også mulighed for at få tilsendt din bikini uden sten, når du køber den. På den måde kan du afprøve størrelsen først, inden der kommer sten på. Du kan tilvælge dette ved bestilling.

For at returnere bikinien skal du kontakte Bikinis by Houlberg straks. Bikinien skal være returneret senest tre dage efter køb. Er den ikke sendt afsted senest dag tre efter købet, kan denne ikke returneres.
Bikinien skal tilbageleveres i præcis samme stand som den blev modtaget.

Hvis du svinger mellem 2 sko størrelser, anbefales det er gå en skostørrelse ned. Mange mister væske på fødderne op til en konkurrence, og derfor risikerer du at gå en skostørrelse ned i forhold til, hvad du normalt bruger.

Du kan bestille dine sko via dette link, da der ikke løbende bliver fyldt op på lageret. Der kan desværre være lange leveringstider på sko grundet corona situationen, så bestil dine sko i god tid.

Føles skoene glatte kan du med fordel bruge dine sko udendørs på asfalt, så de bliver slidt under sålen, og dermed står bedre fast på gulvet. Benyt også gerne hårlak under skoene og lad det tørre, inden du går på scenen. Bruges dette trick frafalder garantien dog.

Føles plastikken på skoen for stram, kan du med fordel opvarme plastikken med en føntørre, for at udvide plastikken. Undgå strømper i skoene, da disse kan ødelægge stroppen. Bruges dette trick frafalder garantien dog.

Vi fraskriver os ansvaret for sko, der ikke er håndteret korrekt. Det er vigtigt at passe på dine sko, især når de bruges meget til poseringstræning. Stropper knækker oftest, fordi der er brugt et forkert strophul, og derfor sidder skoene for stramt. Vi kan kun imødekomme problemer i forbindelse med knækkede stropper, hvis din ordre blev modtaget/afgivet for mindre end tre måneder siden (90 dage).

Hvis der opstår andre fejl på dine sko, bedes du venligst give os besked med det samme og sende billeder af fejlen til os. Herefter vil vi hjælpe dig videre med processen, og hvis du er berettiget til en refundering eller ombytning, vil dette ske 3 hverdage efter vi har modtaget dine sko retur.