fbpx

Handelsbetingelser

Indledning

Bikinis by Houlberg og bikinisbyhoulberg.dk ejes og drives af:

Bikinis by Houlberg
CVR nr: 40563369
Fynsvej 2
4060 Kirke Såby
E-mail: info@bikinisbyhoulberg.dk

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på bikinisbyhoulberg.dk til levering i Danmark.

Der tages forbehold for udsolgte eller udgåede varer og for prisstigninger og tastefejl. Alle priser på bikinisbyhoulberg.dk er angivet i danske kroner og er inkl. 25 % moms.

Der gælder særlige betingelser for personligt bestilte bikinier.

Produktinformation

På bikinisbyhoulberg.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere eller uddybende oplysninger om en vares egenskaber kan der sendes en mail til info@bikinisbyhoulberg.dk

Priser

Alle priser er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen. Eventuelle rabatkoder kan ikke benyttes på allerede nedsatte varer, eller kombineres med andre rabatter.

Bestilling og betaling

bikinisbyhoulberg.dk er åben 24 timer i døgnet, og du kan derfor altid handle. Det kan dog ske, at vi lukker butikken grundet vedligeholdelse. Du kan kun foretage køb, når butikken er åben og tilgængelig.

For at handle på bikinisbyhoulberg.dk skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

Du vælger de varer, du vil købe, og lægger dem i “indkøbskurven”. Du kan helt frem til selve bestillingstidspunktet rette i indholdet af kurven, og du kan løbende tjekke indholdet, prisen på varerne, samt rette i antallet og klikke på “Opdatér”. Du kan fjerne en vare fra kurven igen, ved at klikke på “fjern” under varen.

Når du er klar til at bestille, og har læst handelsbetingelserne, så klikker du på “Til kassen” hvorefter du skal indtaste din e-mailadresse, navn, adresse, tlf.nr. og efterfølgende leverings- og betalingsoplysninger. Når alle felter er udfyldt, kan du gennemse dine oplysninger og efterfølgende betale for bestillingen.

Kvittering for modtagelse af bestilling og ordrebekræftelse

Når du har bestilt en vare hos os, modtager du en kvittering for vores modtagelse af din bestilling. Der er imidlertid først indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os. Af ordrebekræftelsen fremgår oplysninger om din ordre samt oplysninger om returret, fortrydelsesret og reklamationsret.

Vi forbeholder os ret til at annullere en bestilling som følge af tastefejl, tekniske problemer, leveringssvigt, udsolgte varer og lignende situationer.

Betaling

Du kan vælge at betale på følgende måder:

Kontooverførsel, Dankort, VISA/Dankort eller Mastercard/Eurocard, PayPal eller Viabill. Vi hæver først beløbet på din konto, når dine varer afsendes fra os.

De kortoplysninger du indtaster ved køb af varer, bliver sendt i krypteret form (SSL). Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om dig.

Gavekort

Brug af gavekort kræver din accept af følgende vilkår og betingelser. Det elektroniske gavekort kan beholdes og udløber efter 2 år fra udstedelsesdato. Gavekortets størrelse kan maksimalt udgøre kr. 10.000. Vi tager ikke ansvar for bortkomne, ødelagte, stjålne eller deaktiverede gavekort. Vi forbeholder os retten til at ændre disse regler.

Gavekortet gælder som betaling eller delbetaling, når du handler hos bikinisbyhoulberg.dk. Beløbet, du handler for, trækkes fra saldoen, og er der et restbeløb, vil du få tilsendt et nyt gavekort via mail med restbeløbet. Gavekort kan IKKE ombyttes til kontanter.

Rabatkoder

Vi tilbyder med jævne mellemrum rabatkoder som et led i vores markedsføring. Disse koder er kun gyldige i begrænsede perioder og kan være underlagt særlige betingelser. Koderne kan være begrænset til kun at kunne benyttes i forbindelse med særlige produkter, kategorier eller mærker.

Når du benytter en rabatkode skal du købe for det angivne minimumsbeløb. Hvis du køber for mindre end det angivne minimumsbeløb, vil differencen ikke blive refunderet. Enhver rabatkode du ønsker at benytte skal indtastes i købsforløbet, inden du betaler ordren. Du kan ikke få godskrevet en glemt rabatkode efter ordren er placeret. Der kan kun benyttes 1 rabatkode pr. ordre.

Rabatkoderne er ikke personlige, og kan bruges af ihændehaveren. Rabatkoderne har ingen kontantværdi og kan ikke indløses til kontanter, tilgodebeviser eller lignende.

I tilfælde af bedrageri, forsøg på svindel eller i tilfælde af mistanke om andre ulovlige aktiviteter i forbindelse med indløsning af rabatkoder, er vi berettiget til at annullere rabatkoden, at annullere ordren hvorpå rabatkoden er benyttet og blokere din mulighed for at handle på bikinisbyhoulberg.dk for bestandigt.

Levering

Varerne afhentes efter aftale på adressen eller sendes til den angivne adresse, som kunden har angivet ved bestilling. Det er kundens eget ansvar, at den korrekte adresse er angivet. Ønsker kunden varerne sendt som værdiforsendelse vil kunden blive opkrævet fragtdifferencen. Forsendelse sker på købers risiko.

Specialdesignede konkurrencebikinier har en minimums leveringstid på 4 uger.

14 dages fortrydelsesret

Når du handler hos bikinisbyhoulberg.dk har du normalt 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Følgende varer er ikke inkluderet i vores fortrydelsesret: gavekort, online specialdesignede bikinier, specialdesignede trunks, eller andre specialdesignede produkter.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 13 dage efter modtagelsen af varen. Hvis du ønsker at fortryde dit køb, kan du sende os en mail på info@bikinisbyhoulberg.dk og vi vil derefter sende dig en returformular. Hvis du fortryder, tilkommer returporto af 70kr. når du vælger at lave en retur.

Returnering

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor kvittering fra speditør samt evt. track and trace-nummer. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder. Hvis du returnerer varer, der er købt med et bikinisbyhoulberg.dk gavekort, får du et tilgodebevis på det pågældende beløb. Du er også velkommen til selv at købe porto, men alle returpakker skal sendes direkte til adressen. Pakker sendt til pakkeshops vil ikke blive afhentet.

Du kan oprette en returlabel her

Pakker der ikke afhentes indenfor 14 dage i kundens ønskede pakkeshop sendes automatisk retur til Bikinis by Houlberg. Vi forbeholder os ret til at opkræve et ekspeditionsgebyr på kr. 45kr for uafhentede pakker til dækning af håndtering, administrationsomkostninger og emballage.

Varer der ikke kan returneres

Følgende varer er ikke inkluderet i vores returpolitik: gavekort, specialdesignede bikinier, specialdesignede trunks eller andre specialdesignede produkter.

Ændringer af specialdesignede produkter fra webshoppen

Køber kan ændre designet af bikinien eller trunks uden gebyr 1 gang senest 14 dage efter bestilling. Ved ændringer i designet af bikinien, vil bikinien eller trunks få ny værdi og prisen vil derefter omregnes.

Ønsker Køber at ændre designet flere gange eller efter 14 dage efter bestilling, vil der blive pålagt et gebyr på 500 DKK pr. ønsket ændring.

Garanti af varerne

Bikinis by Houlberg garanterer, at den solgte vares kvalitet stemmer overens med aftalen, og derfor ikke indeholder nogen fejl. Hvis der skulle forekomme nogle væsentlige fejl, er Bikinis by Houlberg ansvarlig for udskiftning eller reparation af de defekte varer. I henhold til ovenstående, så kan Bikinis by Houlberg i stedet vælge at tilbagebetale købesummen til køber. Hermed undgår Bikinis by Houlberg at udskifte eller reparere de defekte varer.

Garantien omfatter ikke forkert bestilt størrelse. Har køber bestilt en forkert størrelse, bedes køber returnere produktet indenfor fortrydelsesretten. Ønsker køber produktet ombyttet til en ny størrelse, skal dette medeles til Bikinis by Houlberg indenfor 14 hverdage efter returneringen. Har køber ikke givet de nødvendige oplysninger for ombytningen eller tilrettelserne af størrelsen indenfor de 14 hverdage efter returneringen, anses sagen som afsluttet, og der vil ikke ske en ombytning. Køber kan afhente sin returnerede ordre efter aftale, eller få ordren tilsendt med GLS for 45kr. Ordren kan ikke refunderes herefter.

Garantien bortfalder ved følgende undtagelser:

  • Bikinien er taget i brug
  • Almindelig slitage
  • Brug i strid med Bikinis by Houlberg’s instruktioner eller almindelig praksis
  • Ændringer udført af andre end Bikinis by Houlberg
  • Andre forhold, som Bikinis by Houlberg er uden ansvar for