Info

OM OS

Hvem er Bikinis by Houlberg?

Bikinis by Houlberg blev etableret i begyndelsen af 2019, og hurtigt blev dette brand en af de store spillere på markedet. Der er blevet lavet bikinier til både første gangs atleter og erfarne atleter på de helt store scener.

Jeg har selv været i fitness branchen siden 2013, hvor jeg for første gang selv stillede op som atlet. Jeg har efterfølgende deltaget i flere konkurrencer. Dengang fik jeg designet mine bikinier hos en anden dygtig bikini designer.
Jeg har altså siddet på den anden side af bordet som atlet, og er blevet guidet igennem design processen.

Hvorfor vælge Bikinis by Houlberg?

Jeg ved, hvad du som atlet står overfor og ikke mindst, hvad der er vigtigt! Dette gør sig gældende både i form af det rigtige design af bikinien, regler mm., men også hvordan DU har det som atlet, og hvilke hensyn der skal tages.

Jeg brænder for mit fag og gør mit absolut bedste for, at du får en succesoplevelse! Her er servicen i top, alle materialer er udvalgt meget omhyggeligt og kun de bedste på markedet bruges, og hver enkelt bikini bliver designet og kreeret med kærlighed.

Alle bikinier er perfekte fra inderst til yderste! Jeg går ikke ind for masseproduktion, og derfor kan du være sikker på, at din bikini er lavet SPECIELT til dig!

Hvis du har spørgsmål, så kontakt mig endelig – jeg vil elske at høre fra dig!