fbpx

Opdeling af betaling

Hos os behøver du ikke betale for hele bikinien på én gang! Du kan vælge at opdele betalingen for bikinien over 2 gange. På denne måde betaler du de første 50% af bikinien ved bestilling, og de resterende 50% af prisen inden afsendelse/afhentning af bikinien. Du kan tilvælge dette ved bestillingen af bikinien. Vær opmærksom på at tillægges et gebyr på 150DKK.

Når din bikini er syet og er klar til sten, modtager du en faktura på de resterende 50% af prisen + 150DKK i gebyr. Du vælger selv, hvornår du ønsker at betale fakturaen. Den skal dog være betalt, før du afhenter din bikini, eller før vi kan sende den afsted til dig.

Din bikini vil fortsat blive færdiggjort, men vi forbeholder os retten til at beholde din bikini, indtil betalingen er modtaget.

  • Hvis den sidste betaling foretages senere end 2 uger inden forventet modtagelse af bikinien, kan vi ikke garantere, at vi kan hjælpe med eventuelle udfordringer. Dette afhænger af, hvor længe bikinien er under forsendelse.
  • Hvis den sidste betaling ikke er foretaget, og din show dag er overskredet, har du 30 dage til at betale det resterende. Modtages din betaling ikke indenfor de 30 dage, vil din ordre blive markeret som ”ikke betalt” og blive annulleret. Der er INGEN refundering, og dit indbetalte beløb er tabt.
  • Hvis den sidste betaling er foretaget efter din show dag, vil det ikke være muligt at tilpasse bikinien.

Hvis den sidste betaling ikke er foretaget, og din show dag er overskredet, har du 30 dage til at betale det resterende. Modtages din betaling ikke indenfor de 30 dage, vil din ordre blive markeret som ”ikke betalt” og blive annulleret. Der er INGEN refundering, og dit indbetalte beløb er tabt.