fbpx

Re-sale

Betingelser

Udfyld formularen nedenfor, hvis du ønsker at sælge din brugte bikini igennem Bikinis by Houlberg.

 

Fortrydelsesret

Når du bestiller en re-sale pakke, har du 14 dages fortrydelsesret. Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du kontakte Bikinis by Houlberg via mail.

Indhold og pris

Re-sale pakken indeholder videresalg af din brugte bikini. Derudover får du følgende med:

  • Professionelle billeder af din bikini
  • Salg af bikinien via hjemmeside
  • Reklame via Instagram og Facebook
  • Vejledning i salgspris
  • Touch-up på bikinien

Det koster kun 100DKK at sætte bikinien til salg. Får du solgt bikinien, vil der blive fratrukket 15% i kommission af salget, inden fortjenesten udbetales til dig. Sælges bikinien ikke, får du bikinien retur, men de 100DKK er bindende og refunderes ikke.

Indlevering af bikini

Du er selv ansvarlig for at indlevere bikinien. Ønsker du at sende bikinien, betaler du derfor selv fragten. Bikinien skal leveres direkte til adressen. Vi modtager ikke pakker sendt til pakkeshops. Bliver bikinien ikke solgt, er du også selv ansvarlig for at afhente den igen, og ønsker du den sendt betaler du selv fragten.

Bikinien skal være rengjort inden indlevering. Er den ikke det, vil der blive pålagt et gebyr på 500DKK.

Hvad kan jeg sælge bikinien for?

Du fastsætter selv prisen på din bikini, men vi hjælper gerne med at vurdere din bikini. Priserne angivet på hjemmesiden er inklusive moms.

Hvor længe kan jeg have bikinien til salg?

Der er som udgangspunkt ingen begrænsning. Vi aftaler dog en forventet periode ved indgåelse af aftalen, og kan derefter vurdere, om perioden skal forlænges ved afslutning.

Hvilke bikinier kan jeg indlevere?

Alle bikinier lavet af Bikinis by Houlberg kan indleveres. Husk venligst at rengøre din bikini inden indlevering, da der ellers vil blive opkrævet et gebyr på 500DKK.