fbpx

Tilpasning & returnering

Når du modtager din bikini, bedes du prøve den på med det samme for at se, hvordan den passer. Vent ikke til sidste øjeblik, da dette kan give os utilstrækkelig tid til at rette eventuelle problemer.

Har du behov for, at vi sammen gennemgår din bikini, book da en online konsultation eller send en mail med billeder/videoer, hvor du er iført bikinien. Husk på, at vi kun ønsker, at du shiner på scenen, og vi vil hellere en gerne hjælpe dig med dine udfordringer.

Returnering af bikinien kan kun ske efter en konsultation, enten skriftligt eller via video. Herefter tilrettes dine ønsker. Vær opmærksom på, at refundering ikke er muligt, med mindre vi ikke overholder den aftalte leveringsdato.

Når vi er blevet informeret om udfordringer:

Så snart vi har modtaget information om udfordringer med din bikini, vil vi i nogen tilfælde lave en ny bikini til dig. Dette kan enten være hele bikinien, kun toppen eller kun overdelen, alt efter udfordringen.

At rette en bikini til, tager lige så længe som at lave en helt ny bikini. Beslutter vi os for at lave en ny bikini til dig, vil dette være uden ekstra omkostninger for dig, og du skal indlevere den uønskede bikini tilbage til os.

Trunks

  • Det er ikke muligt at ombytte trunks. Du er dog velkommen til at returnere dem, og købe et nyt par.
  • Du har 30 dages returnering efter modtagelsen. For returnering kontakt os med information omkring din ordre og returneringsårsag.
  • Trunks der er specialdesignede med andre cuts eller designs end de originale, kan ikke returneres.
  • Vi vil lave en ny bikini til dig, hvis designet ikke lever op til det, du har bestilt.
  • Hvis din bikini ikke passer i størrelsen, når du modtager den. Du bedes kontakte os med det samme, hvis der skulle være udfordringer med størrelsen. Husk på, at vi kun ønsker, at du shiner på scenen, og derfor hellere end gerne vil hjælpe dig.
  • Det er vigtigt, at bikinien ikke har brugstegn eller har været i brug på scenen, når vi modtager den fra dig. Hvis der er brugstegn i form af pletter, snavs, tan eller andet, vil bikinien ikke blive syet om.
  • Vær opmærksom på, at anmodninger om ændringer skal foretages indenfor 7 dage efter modtagelse af din bikini, og ikke mindre end 2 uger før dit show.
  • Vi laver ikke en ny bikini, hvis du ikke kan passe bikinien, fordi du ikke har opnået din forventede scenevægt, som du har angivet ved bestillingen. Det kan være svært at vide, hvilken vægt du ender op med på scenen, specielt hvis det er første gang du konkurrerer. For at imødekomme ændringerne, vil vi løbende følge op på din form. Hvis du mener, at du ikke vil nå den planlagte sceneform, er det vigtigt, at du tager kontakt til os. Dette gør sig gældende, både hvis dine mål bliver mindre eller større end forventet. Alt efter hvor langt vi er nået med din bikini, vil en ændring af bikinien kunne blive pålagt et mindre gebyr, men husk på at dette er langt bedre, end at stå i en bikini på scenen, der ikke passer.
  • Vi vil ikke lave en ny bikini til dig, hvis du beslutter dig for, ikke at deltage i den konkurrence, du har angivet ved bestilling, og vil benytte bikinien ved et senere show. Hvis du ved, at du vil udskyde din konkurrence, bedes du kontakte os hurtigst muligt, så vi kan sætte din bikini på pause.
  • Vi vil under ingen omstændigheder lave en ny bikini, hvis den er blevet brugt på scenen.

Du vil blive bedt om at give os informationer omkring udfordringen i form af billeder. Giv os så mange detaljer med som muligt. Hvis alle kriterier er opfyldt, vil vi påbegynde udarbejdelsen af en ny bikini.

Den nye bikini vil blive afsendt, og du modtager en mail omkring forsendelsen og en forventet leveringsdato. Du vil også modtage en returseddel til den originale bikini, som du bedes sende retur, før den nye bikini kan sendes til dig.